לביבות בטטה ומוצרלה עם מטבל צזיקי טעים

 

זה נכון שעברנו את חנוכה ממש מזמן, אבל אם יש משהו שאני אוהבת זה לביבות.

אני אוהבת להכין אותן במכשיר המולטיקייק, ככה אני לא צריכה להשתמש בשמן והלביבות יוצאות הרבה יותר בריאות וטעימות!

 

לביבות בטטה ומוצרלה עם מטבל צזיקי טעים

החומרים ללביבות:

בטטה בינונית

3 גזרים

2 כפות קמח

ביצה

חצי בצל

קוביות גבינת מוצרלה

קוביית עשבי טיבול של דורות

חצי כפית מלח

מעט אגוז מוסקט

אופן הכנת הלביבות:

חותכים את הבטטה והגזר לרצועות דקות דקות (אני משתמשת בקולפן משונן שיוצר את הרצועות) אפשר גם לגרד במגררת (או בשמה העממי: פומפיה).

את הבצל וגבינת המוצרלה חותכים לקוביות קטנות.

בשביל שיהיה טעים אני אוהבת להוסיף קוביית עשבי טיבול לבישול איטלקי של דורות (מוצר חדש שיצא לפני חודשיים) הוא פשוט מושלם ואני משתמשת בו כמעט בכל דבר שאני מכינה.

תזכרו להפשיר את קוביית עשבי התיבול כדי שאפשר יהיה לערבב אותה בתערובת.

קוביות עשבי טיבול איטלקי של דורות

קוביות עשבי טיבול איטלקי של דורות

 

לסיום מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, מכניסים למולטיקייק לבישול מהיר.

אני משתמשת בתבנית של מיני קאפקייקס ואז הלביבות אישיות וקטנות.

 


צזיקי כמטבל:

1 קרם פרש השף הלבן

מלפפון אחד מגורד (לסחוט אותו ולהוציא נוזלים)

כפית שום כתוש

מעט מלח

מעט שמן זית

אופן הכנת הצזיקי:

חשוב מאוד וכבר ציינתי את זה ברשימת המרכיבים, לסחוט את המלפפון ולהוציא ממנו את הנוזלים לאחר השימוש במגררת אחרת הצזיקי יוצא נוזלי מידי.

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומגישים קר!

 

התוצאה מושלמת:

לביבות בטטה ומוצרלה עם מטבל צזיקי טעים

לביבות בטטה ומוצרלה עם מטבל צזיקי טעים

 

בתאבון!

 

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d בלוגרים אהבו את זה: