מתכון לפשטידת תירס עם גבינת נפוליאון

 

פשטידת תירס וגבינה היא אחת הפשטידות הקלות ביותר להכנה,

מערבבים יחד בקערה את כל המרכיבים מעבירים לתבנית אפייה ושמים בתנור!

הפשטידה הזו תמיד מצליחה לי ובכל פעם אני מוצאת דרך לשדרג אותה.

הפעם השתמשתי בגבינת נפוליאון וזה בהחלט שדרג את הפשטידה והפך אותה לפריכה וטעימה יותר.

PhotoGrid_1391028654780

פשטידת תירס וגבינת נפוליאון – טעימה וקלה להכנה

המרכיבים:

2 קופסאות תירס מסוננות

1 כוס בצל קצוץ

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

2 כוסות חלב

3 ביצים

1 גביע גבינת נפוליאון

6 כפות שמן

6 כפות קמח רגיל

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כוס פירורי לחם (עבור התחתית של הפשטידה)

 

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה (חוץ מפרורי הלחם), משמנים תבנית אפיה מלבנית גדולה ומפזרים מעל פירורי לחם יוצקים מעל את התערובת.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.

 

בתאבון…

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d בלוגרים אהבו את זה: