מתכון לפשטידת פסטה טעימה!

 

לפני שבועיים קיבלתי את הגבינה הבולגרית פיראוס למריחה של תנובה רק 5%

קיבלתי 2 טעמים של גבינת פיראוס בולגרית למריחה:

האחד בטעם בולגרית והשני עם פלפלים קלויים ושום.

חשבתי מה אפשר לעשות עם הגבינות במקום סתם למרוח על לחם או בתוך סנדביץ'

עוד לפני שהספקתי לחשוב מה עושים בבית כבר החליטו לאכול את הבולגרית עם הפלפלים הקלויים והשום לארוחת ערב…

PhotoGrid_1395830396691

ארוחת ערב עם פיראוס

 

נשארתי עם הבולגרית הרגילה ועלה לי רעיון להכין פשטידת פסטה שאני תמיד מכינה עם גבינה לבנה והפעם החלטתי לשנות את המתכון ולשדרג אותו עם גבינה אחרת….

זה אחד המתכונים הקלים ביותר להכנת פשטידת פסטה

אני המצאתי אותו לבד, ועם הזמן מצאתי את המתכון האידיאלי (עבורי לפחות..)

אגב – אני אשמח לקבל פידבקים והמלצות לשדרוג 🙂

 

המצרכים:

1 חבילת פסטה (לא משנה איזה)

1 קופסת גבינה לבנה, אבל הפעם השתמשתי בבלוגרית למריחה של תנובה ויצא סופר טעים!!!

1 קופסאת שימורים פטריות או תירס (הפעם בחרתי בפטריות)

כוס חלב

1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

2 ביצים

 

שלבי ההכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מלח ומבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה (לא חייבים לבשל אותה עד הסוף כיוון שהיא עוד מתבשלת בתנור).

PhotoGrid_1395830494250

 

בקערה מערבבים את הביצים, גבינות, ומוסיפים את קופסאת השימורים ומערבבים היטב, לא לשכוח לטבל עם מלח ופלפל לפי הטעם!

 PhotoGrid_1395830470511

ולבסוף אחרי שהפסטה מוכנה מוסיפים גם אותה לתערובת ומערבבים.

שופכים הכל לתבנית מלבנית גדולה או תבנית אובלית ומכניסים לתנור ל-20 דקות בחום של 180 מעלות

מוציאים ומחכים שיתקרר טיפה, אחרת הכל מתפרק…

 PhotoGrid_1395830239959

 

בתאבון!!

 

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d בלוגרים אהבו את זה: