שקשוקה טעימה מהירה להכנה!

 

אין כמו שקשוקה עם חלה מתוקה ביום שבת….

שקשוקה טעימה חייבת להיות מלאה בירקות טעימים שתמיד מוסיפים לטעם של העגבניות.

לסנפרוסט יש לקט ירקות במיוחד לשקשוקה, וזה לא הכל, בתוך האריזה מגיע גם ציר מוכן לתיבול השקשוקה!

1

אני מאוד אוהבת להשתמש בלקט ירקות למאכלים שונים שאני מבשלת, במיוחד כשאני קצרה בזמן, והחיתוך של הירקות גוזל זמן רב…

ממש פשוט להכין את השקשוקה, תוך 30 דקות יש לכם שקשוקה טעימה.

מחיר מומלץ  לצרכן: 22-24 ש”ח.

 

אז איך מכינים?

שופכים את הלקט למחבת גדול, מוסיפים 4 כפות שמן (אני השתמשתי בשמן זית, ואגב גם 2 כפות שמן מספיקות) ו-2 כוסות מים ומבשלים 15-20 דקות עד לצמצום הנוזלים.

טיפ: כדי לשדרג את השקשוקה אני ממליצה להוסיף 10 עגבניות שרי שלמות לתערובת, זה הוסיף המון לטעם של השקשוקה!

DSC_6255

לאחר צמצום הנוזלים מוסיפים 2 שקיות ציר התיבול ומערבבים.

DSC_6260

(אני אוהבת שקשוקה חריפה ולכן הוספתי: כף שום כתוש וכפית פפריקה חריפה, אפשר להוסיף גם פלפל חריף לאלו שאוהבים שקשוקה חריפה במיוחד…)

מוסיפים 5-6 ביצים ומבשלים עם מכסה ל 5-7 דקות נוספות.

DSC_6264

 

וזאת התוצאה:

 DSC_6274

 

PhotoGrid_1369566319405

שיהיה בתאבון !

 

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.