מתכון לפשטידות פסטה אישיות עם בולגרית למריחה של פיראוס בטעם צזיקי

 

אני אוהבת להכין פשטידות,

זה קל ומהיר ואי אפשר לעשות טעויות.

הפעם הכנתי פשטידה עם גבינה חדשה של פיראוס: גבינה בולגרית למריחה בטעם צזיקי.

 

image
בלוגרית למריחה של פיראוס בטעם צזיקי

 

הגבינה ממש טעימה אפילו ככה על לחם אבל עם גבינות כאלו אני אוהבת לעשות פשטידות כי הן מוסיפות טעם מיוחד וייחודי לפשטידות.

הכמות של הפשטידה הזו מספיקה ל-12 פשטידות אישיות או פשטידה אחת בתבנית אינגליש קייק.

 

החומרים:
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1 חבילת גבינה בולגרית למריחה של פיראוס בטעם צזיקי.
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
6 כפות שמן
2 כפיות שום כתוש
חצי חבילת פסטה

 

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר עבור הפסטה, משתמשים בחצי כמות מהשקית של הפסטה.

 

image
מרתיחים פסטה ומצננים

 

במקביל בקערה מערבבים את הקמח, ביצים, שמן וגבינות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

 

image
מערבבים את כל המרכיבים

 

 

לאחר שהפסטה מוכנה מצננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת.

 

image
מוסיפים את הפסטה לתערובת

 

מעבירים לתבניות אישיות משומנות (תבניות של קאפקייק או תבנית אחת של אינגליש קייק).

 

image
תבנית עם 12 שקעים של קאפקייק

 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 20-30 דקות.

 

image
פשטידה אישית

 

image
מניחים בצלחת ומגישים

 

מוציאים מהתבנית , ובתאבון….

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.