חרוסת וחזרת במקום של כבוד

 

כמו בכל חג הפסח תוכלו למצוא על שולחן החג:

חרוסת וחזרת במקום של כבוד

נהוג להשתמש בחרוסת כדי לטבל את המרור ולזכר הטיט,

המרור והחזרת מצויים על הקערה ומשמשים לקיום הנוהג של אכילת "מצות ומרורים".

 

אגלה לכם סוד….. אני ממש לא אוהבת חרוסת אבל רק בגלל מרכיב אחד: הקינמון!

כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא סובלת קינמון….אבל זה לא אומר שאני לא אוכלת מהחרוסת….

אצלנו בחג תמיד יש 2 צלוחיות של חרוסת: אחת רגילה והשניה בלי קינמון… במיוחד בשבילי 🙂

אבל עזבו אותי, לי יש הפרעה קלה עם קינמון אז אני לא נחשבת, שאר בני הבית מאוד אוהבים את החרוסת המסורתית.

השנה במקום לעבוד קשה ולהכין חרוסת ולהתעסק עם קינמון (בההההה) החלטתי להשתמש בחרוסת של אוליביה.

החרוסת מכילה יין אדום איכותי, תפוחים, תמרים שקדים ותיבול עדין, חשוב מאוד לציין שהחרוסת ללא צבעי מאכל או חומרים משמרים!

 

חרוסת וחזרת במקום של כבוד

חרוסת וחזרת במקום של כבוד

 

לעומת החרוסת החזרת זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בפסח, במיוחד על הגפילטעפיש…. אני לא פולניה אבל ממש אוהבת גפילטעפיש!

החזרת אצלי מככבת במרק עם הקיינדעלך, עם הכבד הקצוץ ואפילו ככה על העוף והאורז….!

עדיין לא הצלחתי להכין חזרת טובה כמו שסבתא שלי מכינה,קשה להתחרות עם הניסיון והטאצ' שלה לאוכל….

אז השנה כיוון שאנחנו לא חוגגים את החג עם סבתא אני משתמשת בחזרת של אוליביה המורכבת מירק טרי וללא צבעי מאכל, במקום שאני יעשה ניסיונות לא מוצלחים, אני מעדיפה ללכת על בטוח!


למוצרים נוספים של אוליביה לחצו כאן

 

Comments

comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d בלוגרים אהבו את זה: